About Me

Začátek každého blogera je prý jisté seznámení s tím kdo vlastně je.
Seznamování mi nikdy moc nešlo, bývám nervózní a protože hodně dbám na tom co si o mě lidé myslí, bojím se toho, jaký udělám první dojem. ( tyhle vlastnosti typu – zavděčit se všem na sobě obzvlášť nesnáším, jen mě uvádějí do problému a nakonec se nezavděčím nikomu …)
Četla jsem plno blogerských článků about me a nechala jsem se inspirovat. Nejvíce se mi totiž líbil ten typ, kde vás provedu střípky svého života.
Ačkoli vás nepřekvapím ničím zajímavým, pokusím se aby to nebyla taková nuda jak se může na první pohled zdát.

1998 – Krátce na to, co moje skvělá maminka spořádala svůj narozeninový dort, jsem na svět přišla já a můj skvělý bratr.

2004 – Jdu do první třídy, máme ve třídě pěkného prevíta, kterému nůžky přirostli snad k ruce a tak šikanuje děti tím, že jim rozstříhá na co přijde. Odcházíme do “béčka“, jedno z nejlepších rozhodnutí, mých dětských let.

2009 – Dělám přijímačky na gympl, neúspěšně, jsem smutná ale druhá část mě jásá, nechci na jinou školu, nechci aby mě oddělili od mého brášky. Začínám koketovat s myšlenkou svého prvního blogu, ale nemám dost odvahy.

2011 – Končím s krasobruslením, mé srdce si získává golf. Poznávám kluka svého srdce, nechce mě – „jen počkej“, říkám si. ( ale o tom později )

2013 – Další přijímačky na gympl, tentokrát úspěšné, jásám. Loučím se s devítkou a otvírám se novým zkušenostem na střední. Nastoupení do nové třídy se mi vůbec nelíbí, první týdny brečím, chybí mi moji staří známí. Zakládám si svůj první blog, za chvíli ho ale opět mažu, nemám na to příliš odvahy.

2014 -  Brek se obrací v oddanost, naše třída si ani trochu nerozumí. Uklidním se myšlenkou, už jenom tři roky k maturitě.

2015 – Dám se dohromady se svým klukem, začíná mi rok toho největšího štěstí. Vzpomínáte ještě na to – „o tom později“ ? Ano, je to ten kluk, který mě nechtěl. Ale lepší, už to není ten malej kluk. Škola mě přestává tolik štvát, a to jen proto, že ve dvou se to lépe táhne.


2016 – Slavím s přítelem první rok a vydávám se za svými blogerskými sny.  

2 komentáře: