OREOVOBANÁNOVÝ PUDING

Nerada snídám když není zrovna víkend, nebo mi někdo nepřinese jídlo pod nos. Jak se tak snažím od nového školního roku pořádně snídat, vymýšlím si recepty, aby snídaně byla tak dobrá, že se na ní budu každé ráno těšit. Proto si snídani připravím už večer, nebo si aspoň vymyslím co budu ráno jíst, abych neprohledávala ráno půl hodiny spíž. Miluju chia puding ale abych ho neměla pořád na stejné způsoby, vymyslela jsem si tenhle super recept.
Nejprve si oddělíme oreo sušenky od náplně a pak sušenky namačkáme a náplň dáme společně s chia semínky do mléka. Rozmačkané sušenky dáme do misky jako základ. Pak nakrájíme banán a položíme na základ. Poté zalijeme mlékem, které jsme si předtím smíchali s oreo náplní a chia seínky. Pak už jen dáme na pár hodin do lednice.






20 komentářů:

  1. Mňam, tak to vypadá extrémně výborně!!! Já navíc ještě miluju oreo, banány a chia. Takže 100% vyzkouším! Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá fakt super, někdy zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě hodně pomohl Válečník a Fresh Farmacy. Ale každému sedne něco jiného. Ale určitě zabere i tobě. Znám jen pozitivní recenze.

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem oreo. Milujem banány. A myslím že po vyskúšaní tohoto receptu budem milovať aj tento puding ♥ Už viem čo budem mať dnes a večeru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee to jsem ráda, že jsem se ti trefila do chutí :)

      Vymazat
  5. Oreo a banán? To musí byť asi najlepšia kombinácia!! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam, to vyzerá naozaj lákavo. Ja som na 3 týždne prešla na kúru ala "bez cukru", no keď ju skončím, určite niečo takéto okoštujem :) Potom budem veriť, že mi to bude chutiť. Inak, ďakujem veľmi pekne za tip. Páči sa mi, že si využila aj ovocie, ktoré je naozaj zdravé a bohaté na energiu :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou GA

    OdpovědětVymazat
  7. oreo a banan to je mega kombinacia! :) mnam

    OdpovědětVymazat
  8. Wonderful recipe! I love bananas!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  9. To vypadá skvěle! Určitě někdy vyzkouším :)
    Máš moc pěkný blog, a tak se přidávám do pravidelných čtenářů :)
    Budu ráda, když se podíváš i na můj blog: http://dencaurbankova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat