Maturantův rok

Hrozně rychle to utíká, nedávno jsem byla v prváku a říkala jsem si, že ty čtyři roky snad nikdy nezvládnu. No a dnes jsem ve čtvrťáku a říkám si, že nedám maturitu.
Každopádně jsem vymyslela tento koncept, abychom si všichni maturanti pomohli a předali rady a podobně.
Jak bych chtěla tento koncept uskutečnit? Každé dva týdny bych ráda napsala něco málo o určité knize z mého seznamu a třeba jednou za měsíc bych se s vámi chtěla pobavit o didaktických testech. Nečekejte prosím nic velkého, samotnou mě to teprve čeká, ale chtěla bych vám ostatním pomoc a namotivovat vás a zároveň si o tom s někým z vás popovídat.
První článek očekávejte někdy v průběhu dalších dvou týdnů a prosím ty z vás, kteří by o to měli zájem aby mi dali vědět, že to nebudu psát nej tak pro sebe.
Ještě bych se ráda zeptala Vás maturantek, kde jste si půjčovali šaty a nebo jestli jste také pozadu a nemůžete za boha nic najít ?
Sledujte můj blog aby vám neutekla první kniha.


9 komentářů:

  1. Mě to sice čeká až za rok, ale už to docela taky "cítím ve vzduchu" tu maturitu :D Trochu mě to děsí, ale zárověn se i na to trošku těším, na tu přípravu a tak.. na samoztné zkoušení fakt ne:D A určitě se na takové články budu těšit!
    Jinak šaty se mi strašně líbí z půjčovyny Šaty Go Home, ale nevím jak je to z cenami. Nejlepší (a asi i nejdražší) to bude z Prahy to půjčování. Ale kdyby jsi byla fakt bezradná, tak MiaDress je sice internetový obchod, ale šaty od tamtud jsou fakt kouzelné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) hned se kouknu. Mám domluvené zkoušení v Praze ale bojím se, že bude vše pryč

      Vymazat
    2. Na zacatku září podle jeste ne :)) rozhodne ne uplne, ze by nebylo z čeho poradne vybírat

      Vymazat
  2. U nás se nědělají maturitní plesy jakože plesy takže jsem šaty nepůjčovala ani nekupovala;) o starost méně. Maturovala jsem před prázdninama a stresovala jsem se koncem roku hrozně! ALE maturitu opravu není tak těžké udělat, když se na to koukneš a přečteš si to alespoň. I když stres to nepochybně je;) ale není se až tak moc čeho bát:) Držím place a těším se na články;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že to zvládnu :) a jak u vás probíhají maturáky ?
      děkuju

      Vymazat
  3. Já přemýšlím, že si je půjčím, jenomže pak jsem si říkala, že to vyjde na hodně peněz. Chtějí za půjčení i 3 500.. pak jsem přemýšlela, že si je koupím z aukra, mají tam hezké a i levné šaty.. a nebo jsem přemýšlela, že si je nechám ušít od tety (podle toho na kolik by to vyšlo) :)

    Držím ti palce :) ať odmaturuješ, taky mě to čeká no.. :// těším se na články. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra jedu na zkoušku, tak snad najdu něco co se mi bude líbit :)

      Vymazat
  4. Utíká to opravdu rychle, já už mam několik let po maturitě, ale třeba maturák bych si nejradši zopakovala. Sotva začal, tak už byl konec, ale člověk si ho maximálne užije :) Přeju ti, ať dáš všechny zkoušky, užiješ si maturák a vše kolem něj, najdeš přesně takové šaty které chceš a budeš mít na maturitní ročník samé pěkné vzpomínky :) Jinak šaty jsem si půjčovala, i když ty ceny jsou někde hodně šílené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) bála jsem se toho, že to mají v Praze dražší ale nakonec mě vyšly úplně stejně jako u nás

      Vymazat