KVIFF 2016

Jeden z mých nejoblíbenějších týdnů z celého roku je asi ten festivalový. Absolutně miluju tu atmosféru, která na váš dýchá z každé uličky Karlových Varů.
Nepatřím tedy zrovna k těm, kteří si hned první den koupí akreditaci a poté hltají každou minutu filmů od těch nejrůznějších umělců, ale přesto jsem si ho i letos moc užila.
Jako každý rok jsme nejprve začali v bageterii, kde jsme se najedli k prasknutí, a pak už jsme každý den zkoušeli všechny možné zábavy, které vám Vary nabízejí, od stanu Finlandie, golfu, ochutnávky výborné kávy od Nespressa, předváděcí jízdy festivalových aut, nekonečných procházek po krásné Kolonádě až po closing party.
Tohle všechno se bohužel snad ani slovy nedá popsat ale pokud budete mít příští rok i tu nejmenší šanci se do festivalových Varů dostat, neváhejte a chopte se jí. 


























3 komentáře:

  1. To jsi ty na té poslední fotce?:O Jsou to úžasné šaty! Jinak Karlovy Vary mě vždy lákaly, ale nevím co se na tom festivalu pořádně děje. Jestli se také platí lístek nebo jak to tak celé vůbec funguje. Jednou bych se tam ale ráda podívala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) určitě se někdy přijeď podívat, lístek mít nemusíš, jen si vyhledat film na který bys chtěla, to stojí kolem 100-150 na film :) jinak jsou tu různé akce hlavně ty večerní ..

      Vymazat
    2. Aha, tak to je paráda! Hrozne me to láká, snad mi to pristi rok vyjde :) Děkuji za informaci!!

      Vymazat