Food diary

Kdo sleduje můj nový instagram určitě už postřehl, že poslední dobou fotím skoro jen jídlo. Hrozně mě to začalo, bavit a všechno to připravování jídla také.
No upřímně, nejsem ten zastánce toho, do všeho cpát protein za každou cenu, a to hned z několika důvodů. První je, že na světě je plno zdravých, dobrých a čerstvých věcí, které nemusíme nutně přece nahrazovat proteinem ne ? A druhá je, že čeho je moc, toho je příliš a převelký množství našemu tělu taky nedělá dobře ( mžná si to neuvědomujete ale hodně tím zatěžujete ledviny ). Neberte to tak, že jsem proti proteinu, to vůbec. Náhodou si ráda sama dám nějaký proteinovky, dokonce mám některý úplně milovaný!! A ráda bych s ním začala trochu experimentovat a udělat si nějaký pěkný proteinový dortík ( jo a taky se třesu na ty máslíčka a proteinpasta ). Bohužel mám pocit, že dnes už s ním moc lidí neumí ani zacházet a opravdu protein snídají, svačí, obědvají a večeří. V mém okolí jsou aké takoví experti, kteří jsou schopní to jíst jen z trendu a hned si myslí, že co má protein je prostě automaticky dietní a prostě po tom zhubnou. Takže se nenechte zmílit a uvědomte si, že ne všechno na světě musí být nutně bez cukru, lepku a s proteinem aby to bylo zdravý.


      


11 komentářů:

  1. mňam :D vyzerá to všetko strašne mega super! :) a úplne súhlasím ľudia už to preháňajú a cpú protein úplne do všetkého a pritom si neuvedomujú koľko zdravých vecí je "samo o sebe" :))
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) jsem ráda, že to někdo vidí stejně :)

      Vymazat
  2. Všetko vyzerá tak chutne! Veľmi pekne naservírované :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno vypadá naprosto úžasně! <3 Já protein nejím, protože nevím jak ho jíst. :D Já mám dvě období. To první, kdy jím zdravě a cvičím každý den a to druhé, který jak už jsi asi uhádla, nedělán absolutně nic, žeru jak čuník a jenom se válím. :D No.... Měla bych s tím druhým obdobím začít něco dělat! :D
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Na tvém blogu jsem poprvé, ale určitě ne naposled! Jsi moc milá, sympatická a vtipná a tvůj blog je úžasný! <3
    Také mám blog a byla bych nejšťastnější na světě kdyby ses podívala! :D <3
    Já se jdu hned přidat mezi tvé pravidelné čtenáře a followers na všech sociálních sítích! :D <3
    Přeju ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Všetko vyzerá tak chutne! Neviem, čo skôr by som si dala :) :D

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  5. Hello, i'm a new follower, can you follow mine on my blog? :)
    https://amoriemeraviglie.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Yummy! Thanks for your comment in my blog, would you like to follow each other?:)

    https://julesonthemoon.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký :) vypadá to fakt dobře! Na sladké snídaně jsem narazila teprve nedávno a od té doby si je čas od času dopřeji.

    OdpovědětVymazat