Maturantka

Ahoj, dneska je tu konečně článek, který Vám slibuju už třeba půl roku.
Maturák !!!!
Každý říká, že je to ten nejlepší večer který kdy zažil, a já tomu moc nevěřila, protože o nic nejde ne ? Vezmete si šerpu, zatancujete si s rodiči a kamarády, zajdete na párty pro celou školu, kde vidíte opilý všechny spolužáky, celý večer u toho samozřejmě vypadáte jako princezna, a pak jdete domů.
Ale popravdě, byl to opravdu nádhernej večer. Nikdy na sebe se spolužákama nebudete tak hodný jako ten večer, uvědomíte si jak moc vám záleží na některých lidech a budete pořád hrozně nadšený ze všeho co se kolem vás děje.
Myslím si, že není moc velkej důvod to okecávat a stejně nejvíc toho řeknou fotky, takže za mě už jen pár maličkostí.
- Za šaty děkuju salónu Whiteday, kéž by se dali koupit abych je mohla nosit pořád ( jo a budete se divit ale vůbec jsem je nezníčila i když mi na ně stoupl kde kdo a to jsem se vždy málem rozbrečela při představě, že se mi ta sukně roztrhne ).
- Za makeup vděčím mé známé, která je úplná kouzelnice a její líčení jsou přirozená a nádherná. Pokud chcete vidět víc z její tvorby, koukněte se na instagram @mylifeasstephi
- Fotky jsou od AG PRODUCTION, ačkoli jsem nejprve chtěla někoho úplně jiného, naše třída odhlasovala tuto firmu a popravě jsem z fotek tak nadšená, že jsem ráda, že můj hlas nebyl vítězný, jak vidíte, všechno zlé je k něčemu dobré.
- Další dík patří mým rodičům, protože pro mě udělali opravdu maximum a ještě k tomu mi připravili překvapení a na ples mě odvezla limuzína !!!!!! nikdy jsem nejela limuzínou, takže chápete ? limuzína !!!!!!!
- A v poslední řadě děkuju všem co přišli a udělali mi tento den nádherným.
- ještě jeden dík je za účes, ten mi vydržel opravdu dlouho. Kdo by chtěl kontakt na paní, dám jen do zpráv. 
- Jo a taky jsem vám chtěla říct, že jsem to riskla a přihlásila jsem se do soutěže maturantka roku 2017, takže kdybyste měli chvilku času a dali mi hlas, byla bych úplně maximálně šťastná.
Video z plesu bude snad každou chvíli, ale popravdě jsem toho moc nenatočila, protože jsem si to chtěla užít, tak to snad pochopíte. Ale něco málo mám a ještě budu mít video od školy, tak vám zkusím vystříhat nějaký záběry.


















8 komentářů:

  1. Strašně ti to sluší. Moc krásné šaty:)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek! :) Taky letos maturuji, ale pochybuji, že budeme mít maturitní ples :D Mám totiž ve třídě jen kluky a pro mě bylo těžké zorganizovat jen stužkovák :D nevím, co bych dělala u plesu :D Každopádně jde vidět, že ten váš se vyvedl, moc ti to sluší, jsi krásná! :)
    A chtěla jsem se zeptat, jestli bys mi poradila o stránce postovnezdarma.cz a jejich sekci pro blogera :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) děkuju moc :) kluci ve třídě nejsou problém jen to zkus, aspoň by mohlo být všechno podle tvých představ když jim to bude jedno :D :) brácha ve třídě nemá ani jedinou holku a jejich ples byl perfektní :)
      Určitě ti poradím kdyžtak mi napiš na mail ShyNicole.blog@gmail.com :)

      Vymazat
  3. Máš krásné šaty i fotky ;) jen ještě užívej dokud můžeš :D

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat