Tajné sny a přání

Často si do koupelny vezmu sluchátka a mobil, poslouchám písničky ( nejlépe ve tmě ) a představuju si spoustu věcí nebo jen tak tancuju ( proto ta tma, radši se nechci v tom velkým zrcadle vidět ). Pak jsem tam třeba půl hodiny a sourozenci mi už netrpělivě klepou na dveře, jestli jsem se třeba neutopila, teda spíš zuří a chtějí se jít "taky" vysprchovat ( jestli to čtete, omlouvám se ).
Taky třeba natáčím videa a "vlogy", který nikdy nevydám, to proto, že mě to hrozně baví ale svůj hlas tak nerada poslouchám, že nemám odvahu to vydat. 
No a nebo se namaluju jako kdybych šla fotit pro časopis a koukám se do zrcadla jako kdyby mě fotili. 
Ráda sním a představuju si tyhle věci, no a nedělejte, že vy ne.
Blog jsem si chtěla psát vždycky, už od dob blogu mojí ségry, která to milovala stejně jako já. Vždy jsem tu její odvahu obdivovala ale nikdy jsem s tím nezačala, no až teď, když už všechny královny blogů máme, škoda, třeba bych byla teď mnohem dál, kdybych nebyla tak líná a nebála se.
Taky jsem vždy chtěla být modelka, nebo prostě aspoň jednou nafotit hezký fotky u profesionála a koupit si pak časopis, kde jsem já. Trochu narcistické ale kdo by to nechtěl. Jenže na to taky nejsem dost pilná a nedokážu zhubnout na váhu těch všech modelek a jako třešnička, nejsem ani fotogenická takže jestli se mi to někdy splní, snad to nebude focení plussize nebo "náhodně vybraní lidé z ulice mluví o našem městě v novinách".
Další sen je asi mít svojí značku oblečení .. tohle nikde radši neříkám, takže moje tajné přání už je jen přání ...  Ale neumím kreslit, takže doufám v to, že kdyby se mi to někdy splnilo, dokážu popsat svoje nápady někomu tak dobře, aby to nekreslil za mě.
No a časem bych chtěla udělat něco fakt záslužnýho, na vynalezení nějakého vzorečku pro fyziku se teda zrovna nevidím ale třeba pomáhat lidem v nějaké organizaci, nebo jim dělat radost svojí osůbkou, to bych možná mohla. Ať tady teda k něčemu jsem, že.
Všimli jste si toho, že moje sny jsou fakt divný nebo jsem je dost propásla ? No a tak si říkám, že nikdy není na nic pozdě a třeba si něco málo časem splním ... Berte to prosím trochu s nadhledem, samozřejmě, že jsou i věci, které potřebujete víc, jako je štěstí, zdraví a nebo si taky přeju teď hlavně odmaturovat a dostat se na svojí vysněnou školu.
A protože dlouho nebyly fotky, přináším Vám tuhle vánoční atmosféru ve Varech.







10 komentářů:

  1. Kažný má nějaká přání a sny, nekteré jsou více reálnější některé méně, ale nic není nemožné, když člověk opravdu chce a jde si za svým cílem, může dosáhnout čehokoliv :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je hezké! Také mám takové bláznivé sny, dokonce i podobné těm tvým. Ale proč ty sny nemít :))
    Moc krásné fotky a clanek!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež mám svoje sny, ale moje sa týkajú vzdelania a cestovania, a páči sa mi ten pocit že tvrdou prácou sa môžu splniť :) a s tým kreslením si nelám hlavu, to som na tom rovnako :D

    OdpovědětVymazat
  4. Každý máme svoje sny, které je potřeba si splnit ! :)
    Pěkný článek a super fotky! :)

    http://staywithchristyne.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. neboj v půlce věcí jsem se také našla :D u modelky jsem se musela zasmát, já to mám totiž úplně stejně, hlavně s tím, že se nedokážu vzdát jídla :D

    OdpovědětVymazat
  6. super článok :) každý má sny a priania ktoré sa raz splnia ked vnich vydržíme veriť :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  7. Każdy ma takie marzenia kiedy chce je spelnc i dążyć do celu. always-claudia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. veľmi pekný článok, krásne fotky ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Great post, dear!
    I followed your blog, will be happy if you follow me back :)

    xx Veronica
    Welcome to Mango Juice fashion blog

    OdpovědětVymazat