GIVEAWAY

Krásné odpoledne Všem. Už dlouho jsem přemýšlela jak Vám udělat radost a oplatit Vám všechny ty krásné komentáře, které mi píšete. No a když jsem objednávala z obchodu notino.cz tak jsem si řekla, že něco objednám i pro Vás. U mého příspěvku o NAKED 2 jste mi psali, že se Vám moc líbí ty odstíny a přáli byste si taky takovou. Ve chvíli kdy jsem našla tuhle paletku W7 zamilovala jsem se na první pohled, odstíny jsou velmi podobné jako u NAKED, takže jsem si říkala, že mít doma dvě podobné paletky je zbytečnost. Nakonec jsem si ji objednala, ale do ruky přistane jedné z Vás. Takže třikrát hurá a pojďme si říct, jak na to. 
1) Odebírat můj blog
2) Napište mi do komentářů na co se těšíte na Vánocích nejvíc, nebo třeba jestli už máte všechny dárky.
3) Připište email, abych Vás mohla kontaktovat v případě výhry.
Výherce vyhlásím 24.12. a napíšu mu emailem.







22 komentářů:

  1. Po této paletce pokukuju už dlouho! Minulý rok pár dní před Vánocemi mi málem zemřel tatínek. Měl neskutečně bolesti a špatná doktorka mu řekla, že je to od zad. Nakonec se ukázalo, že měl angínu pectoris a do nemocnice přijel za 5 minut dvanáct. Doktoři se divili, že ještě žije, protože céva, která má být tlustá asi jako špageta, byla tenká jako vlásek. Vánoce s námi neslavil a můžu říct, že to byly ty nehorší Vánoce a svátky, které jsem zažila. Všichni jsme mysleli jen na něj a nějaké vánoční čas nám byl fuk. Proto si teď jen přeji, aby proběhlo vše v pořádku a my mohli všichni sedět u štědrovečerní večeře společně. Protože nic není víc než rodina!

    email: veronica.a.3333@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že se podaří rodina je na těch svátcích to nejdůležitější :)

      Vymazat
  2. Świetna paletka!
    Zapraszam na najnowszy wpis :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gfc Eva Richterová
    Nejvice se tesim na cas straveny s rodinou, koukani na pohadky, prochazky - doufam, ze i nasnezi, tesim se ze si prectu nejakou dobrou knihu, zahrajeme si deskove hry. Snad zajdeme s pritelem i na hory. Darek mam zatim koupeny jen pro rodice. Chystam se jeste neco objednat pro mamku. Babicce koupime se segrou knihu a sestra si neco vybere sama, darek pro pritele pujdeme vybrat spolecne.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. GFC Jana Nováková. Dárky jsem nashromáždila jednoduše a postupně díky organizovaným swapům nepotřebných věcí, například tady (https://www.facebook.com/events/1823067404591816/, další se má konat někdy v lednu nebo únoru dalšího roku).

    philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji jako Klára Odehnalová.
    Dárky již mám nakoupené, ještě musím něco málo dokoupit, některé mám i zabalené. :)
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. GFC Mirka Škampová
    Dárky víceméně mám, takže teď už si budu užívat klidu a vánoční atmosféry :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. sledujem ako Veronika Baginová
    veo.baginova@gmail.com

    ja sa najviac teším na to voľno, keďže som celý rok pracovala, a už potrebujem trošku vypnúť a zrelaxovať :)

    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  8. Já se nejvíc těším hlavně na tu pohodu, posezení u krbu s horkým svařákem v ruce a koukání na pohádky. Dárky už vesměs mám všechny vyřešené, už budu dokupovat jenom drobnosti, co mi padnou do oka. :)

    GFC: Martina Slancová, e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já se nejvíce těším na takovou to pohodovou atmosféru, když se sejde rodina, všichni se posadíme, povídáme si a přitom koukáme na televizi. Celkově celé období Vánoc je pro mě takové odpočinkové. Tlusté ponožky, svetry a čaje při oblíbených filmech.

    ADELA.KUBIKOVA007@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Super post dear, I love those pallet for make up <3

    Kisses

    https://my-nonchalance.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. GFC Markéta Králová, macu@seznam.cz
    Už skoro všechno mám,ještě mi chybí pro manžela CD a pro dětičky "válecí pytel" a bude připraveno :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Follow <3 http://kosmetykofanki.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. GFC Nela Richterová
    Dárek jsem ještě žádný nekoupila, nebyl vůbec čas. :D
    Na Vánoce se těším na kapra a na cukroví. :)
    Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. wau super giveaway !
    sledujem pod tymto menom :)
    Na vianoce sa teším čím som staršia tým viac, mám pocit že začínam pocitovat tú pravu vianočnu atmosféru. Asi to mam na Vianociach najradšej, tá atmosféra ked doslovne cítim ako mi orúdi v krvy :D a ako je každy nabambušený vonku červené líca a po príchode domov dobrý čajík :)
    micka185@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Swietna paletka tez zastanawialam sie nad jej kupnem http://moose-cosmetics.blogspot.com/2016/12/moje-top-5-produktow-do-makijazu.html

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Jednoduchá ale jak krásná GA! Zatim mám dárky jen pro partnera, což je naprostá katastrofa... snažila jsem se, ale letos mě zkrátka nic neuchvátilo, takže asi skončím u jídla. Dobrá čokoláda snad potěší :D Jinak Vánoce jsem asi právě o jídle? :D A o krásných světýlkách, teplých ponožkách a filmech, o užívání si domova :)
    GFC: Aileen A
    mail: Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. No já se těším hlavně jako každý rok na to, jak budeme s rodinou pokupě a budeme se cpát řízkem a salátem a cukrovím a u toho koukat na pohádky :D A dárky jsme letos nějak extra neřešili, takže jsem koupila jen nějaké maličkosti :)
    GFC Veronika Mrack
    vermrackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Nejraději mám bohatý stůl, výtečnou rybu, sváteční večeři, co nemá chybu. Hromadu dárků, co srdce pohladí, rodinu, přátele, jež nikdy nezradí..:) Dárky mám nakoupené.. :) Email: karolbrazdilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat