Wish

Dnes jsem si pro Vás připravila tento podzimní wishlist, kde teda převažují moje momentální oblíbené barvy. Často jsou to takové ty rozmary, které mě třeba za měsíc přejdou ale také jsou to základy, jako třeba černé šaty v elegantním stylu, které bych si ráda pořídila na různé společenské události nebo třeba příležitostně mít něco takového super elegantního když je to nutné. No a co by to bylo za eleganci bez krásných bot, proto bych si ráda sehnala takové černé lodičky, ty se vám neztratí.
Další věc, kterou bych chtěla vidět v mém šatníku je nějaká krásná vínová kabelka, protože jsem se do téhle barvy neskutečně zamilovala. Viděla jsem podobnou u jedné slečny, která tvrdila, že je z C&A, jenže já jí nenašla.
Jednou bych si třeba na nějaké letnější dny ráda pořídila i takovou černou pytlovou kabelku, kterou má v nabídce Michael Kors, ale mám tam vyhlídnuté i další kousky, a tak to asi není ta, kterou bych si koupila teď hned, znáte to, ne ?
No a protože je už venku pořádná zima, tak porád hledám nějaké teplé oblečení. Takže za mě je to určitě kabát v téhle hnědé barvě, který je naprosto skvělý ale štve mě, že ho nikde neprodávají tak teplý aby byl i na tu pořádnou zimu.
Miluju kožíšky, je v nich teplo a to i když nejsou pravé a proto docela přemýšlím o nějaké takové bundičce/kabátu kožešinového stylu. Podle mě to vypadá skvěle, když se umí nosit.
A jako poslední dvě věci jsem zase zvolila hnědou, boty a sukni. To nepotřebuje komentáře, boty mě něčím fakt uchvátili a to i v černé barvě a sukně je něčím tak jiná až je super a k tomu má taky skvělý střih.

5 komentářů:

  1. wau,tak toto sú presne kúsky podľa mojeho štýlu :) takú podobnú vínovú kabelku som si kúpila v Bershke,tak skús pozrieť tam :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný wishlist. Miluji vínovou a kabelku v této barvě by se mi také líbila, nicméně novou kabelku bych si přála dostat k vánocům, třeba tu pytlovou jsem sháněla a našla pouze na eshopech, ale ještě si to musím pořádně rozmyslet jakou. Kabát bych též potřebovala ale důležitější pro mě budou zimní boty, asi nějaké ty nad kotník, ve stylu jaké máš na obrázku. Tak snad se nám to všechno splní -)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné kousky, přeju hodně štěstí při hledání. Není to tak snadné najít kousek, který bude vypadat pěkně i oblečený, bude z dobrého materiálu a ještě za dobrou cenu.

    OdpovědětVymazat