Podzimní oblíbenosti

Ahoj, dnes tu máme nový článek ve jménu podzimních oblíbeností. Ne, že by tyto věci byly specifické pro podzim ale já je teď používám každý den. Proto jsem se o ně s vámi chtěla podělit.
První věc, kterou bych ráda vyzdvihla je Nars korektor, který jsem dostala od své maminky protože ho úplně nepoužívala. První můj dojem byl, že ani já ho nebudu používat, protože mi přišel hodně oranžový. Pak jsem ale změnila názor při druhém použití, kdy jsem ho nanesla méně a dala jsem si víc záležet. Nejlepší je pod oči, protože krásně vyhladí tmavá místa a velmi dobře kryje, takže pak vypadá má pleť dokonale. A vedle můžete vidět tuhle super úpravu na obočí, která je úplně skvělá.


Další věc, kterou teď požívám pořád bych chtěla doporučit hlavně lidem s problematickou pletí a exzémy. Na tento krém jsme přišli hlavně díky exzému mé sestry, které nic jiného nepomáhalo než tohle. A pak jsem to začala požívat na akné a mám teď pleť čistou jako nikdy jindy. K tomuto zázraku je ještě podkrém, který ale hodně vysušuje a na něj se má nanés ten první ale já ho používám jen málo. Vystačí mi bohatě ten první, který je takový vazelínový.


Podzimní oblíbená věc, je také kokosový olej, kterým se mažu a nebo tenhle domácí peeling. Nádherně voní, protože je připravený z kávy a oleje a taková uvolňující sprcha s tímto peelingem je ideální kombinací pro podzimní večer.


Abych nebyla jen u té kosmetiky, připravila jsem si pro vás také oblíbenosti co se týče bot, které popravdě poslední dobou skoro sbírám a tyhle Adidas jsou úplně super, protože se dají nosit jak na podzim tak v létě. A další jsou tyhle kraťasy, které nosím do fitka pořád.



Omlouvám se za mou neaktivitu v posledním týdnu, když jsem vám slíbila tolik věcí ale bohužel škola je prostě škola. A ještě bych vás ráda upozornila na právě probíhající soutěž. GIVEWAY


6 komentářů:

  1. kákový peeling je skvělý, také si ho ráda dělám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kraťásky vypadají skvěle.
    Ten korektor bych si chtěla pořídit a ten krém je zajímavý, díky za tip!:)
    Pěkný článek:)

    http://dencaurbankova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Kokosový olej je super, nemůžu si ho vynachválit. Mimochodem ty kraťasy jsou super :)

    OdpovědětVymazat