Motivační článek ?

Ahoj, původně jsem chtěla napsat něco jako "jak dodržuji svoje plány" nebo "já a fitness",  ale pak mi došlo, že tohle bude spíš taková verze všeho a že lepší než mluvit jen o mně bude mluvit o tom co každého z nás trápí. Ale stejně budu mluvit i o sobě .. takže pokud jste čekali obecnosti máte mé svolení tohle okamžitě přestat číst.

Věc kterou bych ráda uvedla tuto mojí motivační divnou úvahu by byla asi to, že jsem napsala před dvěma měsíci článek o tom, jak bych ráda dělala pár věcí každodenního života jinak ...

1) chtěla jsem přestat zaspávat .. no tohle se mi úplně ještě nedaří ale zkouším to dál a teď jsem si našla fígl ... aplikace na mobilu, která mě nutí jít brzo spát a taky mi počítá naspané hodiny, a dát si mobil daleko od postele abych musela vstát ..

2) snídaně ? Tak tohle jediný mi fakt vůbec nejde ... snažím se proto si vzít aspoň něco s sebou do školy nebo si ráno vzít aspoň banán abych to stíhala a zároveň aspoň něco tělu dala ..

3) dávat pozor na hodině ? Tak tohle jsem rozdělila na dvě části ... maturitní předměty a ty, které už nechci nikdy ani vidět .. tak co myslíte ? kde dávám pozor ? Je to popravdě dost dobrej kompromis a věci kde vím,  že zápisky stačí a nemusí mi k tomu nikdo nic vysvětlovat jsem takhle vyřešila.

4) Začít cvičit ? Tak tohle jediný fakt dodržuju. A abych vám řekla pravdu úplně to miluju. Zjistila jsem totiž kde je zakopanej pes a proč vlastně vždycky když začnu cvičit nikdy to nevydržím.
Tohle je věc, kterou bych dneska trochu víc rozebrala.
Takže víte proč ? No protože vždy cvičíme doma. A co je doma ? Plno rušivých elementů. Ale tím, že jsem si koupila permanentku jsem prostě dostala pocit, že tam musím. Měla jsem najednou pocit, že když jsem si stanovila nějaké dny tréninku, je to jako kdyby tam na vás čekal ten trenér a když nepříjdete, tak se bude zlobit a ne málo. Další věc je začít. Jak jsem začala ? Vždycky jsem se ptala kamarádek jestli půjdem do posilky nebo si zaběhat a když řekli, že ne tak jsem automaticky taky nešla. Dneska už to mám nějak takhle, chodím sama a ráda protože si u toho krásně odpočinu a nemusím se zabývat tím, jestli chce kamarádka cvičit něco jinýho než já nebo jak dlouho tam budeme a jestli náhodou to nedělá líp než já. Někdo říká, že je to motivace vidět někoho jak mu to jde, já to ale beru úplně jinak. Je to pro mě relax a součást dne, ne nic, kde bych se měla přetvařovat a zvedat víc než na co mám. Takže pokud čekáte na svou kamarádku, která vás akorát naštve svou snaživostí a tím, že si vás prohlédne jak to děláte, radši si zaplaťte trenérku. No a pokud bojujete jako já s tím pocitem, kterému říkám "proč na mě každý civí" tak se uklidněte protože jim je to fakt jedno. Já jsem byla v posilovně asi pětkrát než mi došlo, že je to můj trénink a od té doby lidi vůbec neřeším. A teď už dva měsíce cvičím a mou motivací je asi to, že na sobě začínám pozorovat malé změny, tak mi držte palce a snad vám brzo třeba postu chlubící fotku a něco málo z mých cviků.

Popravdě je toho teď fakt hodně a já ani nestíhám své články ohledně maturity... Proto bych byla ráda kdybyste mi aspoň vy co o ně stojíte dali trochu času. A taky vás chci všechny pozvat na giveaway protože je poslední týden. Dnešní fotka je z mé snídaně s kamarádkou a já tu fotku prostě božňuju.
Pokud nechcete přijít o další články, dejte určitě odběr, protože se máte na co těšit a mě uděl radost, když budu vědět, že ty moje kecy někdo čte.



8 komentářů:

  1. Moc hezký článek a věř, že ty tvé články někdo čte a zajímá nás to, takže v tom i nadále s chutí pokračuj :))

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji hodně štěstí a jsem zvědavá na fotku před a po...několika měsících :) koho by to nepotěšilo, když by na sobě začal vidět změny že :)
    a když už začnou být vidět, je těžké s tím přestat, to znám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, tak to je super, že jsi začala pravidelně cvičit, máš můj obdiv :) Já si zatím jen říkám, že bych měla se sebou něco začít dělat, ale zatím se mi to bohužel nedaří :(


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus koupit permanentku nevěřila bych, jak to pomůže :)

      Vymazat
  4. Permice do fitka mi určitě pomáhá, spíše mám stavy kdy se mi opravdu nechce a musím se dokopat, většinou to dopadne dobře a jdu. Když ne mám jiný pohyb, třeba dlouhá procházka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám uplně stejné problémy jako ty, chtěla bych chodit spát a vstávat dříve, neodkládat věci, cvičit, ale nikdy to nevydržím a snídat to je pro mě jako sci fi... jím vždy až ve škole, ale skoro nikdy né doma:/

    Ráda bych tě pozvala k sobě na GIVEAWAY, která končí 20. listopadu :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat