Mám nějakou krizi

Takhle nějak jsem to dnes napsala svému příteli. No, čekala jsem jak mi na to napíše věci jako ... snaž se, vždyť tohle je úplný nic proti tomu co tě čeká a podobný demotivující věci, který byste nechtěli slyšet ani za nic. To se ale nestalo, což jsem nečekala protože on mi vždycky řekne, místo slov jako "chudinko moje" něco jako "makej", ale tentokrát řekl jen:"to přece nevadí zlato". Já vím, že bychom měli radši vážně makat a jen ten, kdo to s námi myslí fakt dobře řekne raději "makej" než aby nás pořád litoval, ale teď vážně ... vždyť tohle nikomu z nás nepomáhá. Mně osobně teda ne, protože všechny ty motivace a připomínky, že povinnosti volají, mi v hlavě hučí už dost sami od sebe a nepotřebuju to ani připomínat.
Původně měl tenhle článek být o tom, jak zvládám všechny ty svoje plány pro nový školní rok, ale nakonec jsem si uvědomila, že tyhle pocity, co mám teď jsou možná daleko výmluvnější a tak článek odkládám na dobu neurčitou abych se dnes vydala na pár témat, o kterých bych s Vámi chtěla mluvit. Co vy na to ?
Takže prvním tématem je tahle podzimní dépa. Nevím proč, ale myslím, že jí má fakt každej, a kdo říká, že ne tak tomu fakt závidím, protože já jsem na podzim pořád jen nemocná a nedokážu se učit. Ano, už podruhý v tomhle měsíci mám chřipku. Pořád jen posmrkávám a nedokážu se na nic soustředit a jako bonus jsem permanentně unavená. Takže moje podzimní rutina, kdybych o ní třeba jako youtubeři točila video, by vypadala nějak takhle: Zaspím, Jím, Učím se, Jím, Spím,Jím, Učím se, Jím, jdu spát a vše se zase opakuje. Nic moc co ? No jo, ale já vám říkám, že se vážně snažím. Ale ať dělám co dělám, to učení mi prostě do hlavy neleze ... Tak co to je ?
Druhé téma, jsem dost vděčná ?
Tohle téma jsem chtěla načnout proto, že jsem za poslední týden četla dva články ohledně vděčnosti. Jak jsem tak zjistila, je to vlastně pořád stejné ... Vypište si pět věcí, které vám dnes udělali radost. A abych vám řekla pravdu, možná mi to ten dnešní den trochu nakoplo. Zkusíme to ?
1) Podzimní procházky, když svítí sluníčko
2) Dny v posilovně
3) Takový ty malý skvělý mandarinky, který jsou jen na podzim
4) Vaše skvělá podpora
5) Tento naprosto skvělý zázvorový čaj z mccafé, který tak luxusně vypadá a ještě k tomu prostě zázvor na moje rýmy je jako dělanej, určitě to musíte vyzkoušet


No nic, pro dnešní den se s Vámi loučím, ale těším se na další článek protože mám pro vás připravenýho něco fakt super. Tak sledujte můj blog, ať vám to neunikne. Jo a omlouvám se za spoždění maturantům, kterým slibuji další články na téma maturita, ale nebojte, snad do konce týdne bude online článek s první knihou v mém seznamu.

7 komentářů:

  1. Musím říct, že depky nemívám z podzimu absolutně vůbec. Miluju to barevné okolí, chvilky, kdy si můžu zalézt do postele s horkým čajem a knihou nebo to, jak je brzy tma. Snažím se být právě vděčná za ty maličkosti a hážu za hlavu nějaké nachlazení, i když už ho mám od začátku září snad po třetí. Nejvíce mě ale budí každodenní vstávání o půl 5, abych stihla autobus a taky dojíždění denně 4 hodiny. Ale děláme to pro svou budoucnost, že :) :D

    Blog by Vea

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám depky permanentně celej rok, takže s žádným konkrétním obdobím si to nespojuju, naopak na podzim jsem ráda, že zas začíná škola (která mě sice ničí, ale zároveˇň mě baví :D), každopádně moc přeju, ať se z toho brzo vyhrabeš :)
    A k té vděčnosti. Já si začala před nějakou dobou psát seznam "100 věcí, které mi udělaly radost", stovku už jsem dávno přesáhla a ráda si to pročítám, když je mi smutno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám teď nádhernej zápisníček, tak asi taky budu zapisovat

      Vymazat
  3. Já mám podzim velmi ráda, hlavně, jak je krásně barevně, to je nejvíc :-)!! Máš velmi krásný blog :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Asi si zkusím každý večer před spaním vyjmenovat 5 věcí, které mi udělaly radost za ten den :) Docela by mě zajímalo, jestli je vůbec dokážu najít.
    lalymylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat