Chia třikrát jinak

Ahoj, poslední dobou mě hrozně baví tyhle články o jídle a jak jsem říkala, musím se naučit snídat, tak hledám různé snídaňové varianty. Nebudem to dál protahovat a jdeme na to ne ?
První moje oblíbená snídaně ( a to i třeba když nestíhám, tak si ji vezmu s sebou ) je jednoduše smoothie. Já osobně nejsem ten typ, co má rád milkshake, takže si smoothie dělám bez mléka. Nejoblíbenější variace je ze zmražených malin s trochou cukru ( to vše jen rozmixujete s vodou ). A jak jsem již zmíňila v nadpisu, na vrch přidáme chia semínka.


Další recept který tu máme, je na chia pudink. Tohle přece každý známe. A tak jen opakování, miska mléka a tři lžičky chia semínek. Na vrch si už můžete dát cokoliv. Já je mám ráda třeba s rozmačkaným banánem a pak už jen ovoce co zrovna máme.


A poslední. To nejlehčí. Tohle je vážně nouzovka když nestíhám nebo doma není vůbec nic než ovoce a chia semínka. Takže jak na to ? Rozmačkejte banán a posypte třeba borůvkami nebo malinami. Jako tečka na závěr už jen chia.


Chci vám ještě připomenout, že na blogu probíhá do konce listopadu soutěž, tak se připojte.
http://nicoleshyblog.blogspot.cz/2016/10/nile-beads-give-away.html




5 komentářů:

  1. Ten rozmačkaný banán mě nikdy nenapadl 😁. A to jsem líná raw veganka. Vypadá to trošku jako vafle 😮.
    Ale asi jsem jen hladová...
    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super nápady, vypadá to dobře :) já mám jen takový problém, že by mi to asi třeba samotné k snídani nestačilo :D jsem takový žrout, já vím :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé nápady. :) Vypadá to fakt dobře. ♥ www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, Chia semínka mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat