Victoria 's secret haul

Dlouho jsem přemýšlela jestli vůbec něco takového zveřejňovat, ale pak jsem si řekla, že všechny holky tohle přece milujeme a neříkejte, že ne. Moje snad úplně nejoblíbenější značka je právě victoria 's secret a když mi přišel tenhle balíček tak jsem jásala a hned jsem ho musela otevřít.
Nevím proč ale jiné prádlo snad nenosím, nejen, že je neskutečně pohodlné ale zároveň vypadá prostě skvěle. Každý říká, že je to věc, kterou nosíte pod oblečením, takže je to přece jedno. Ale čím jsem starší, tím víc zjišťuji, že se oblékám i pro sebe, ne jen pro ostatní.
Také jsem si koupila tašku na cvičení, to abych vykročila správně ke svému předsevetí, že budu cvičit. O tom snad brzo také napíšu, proto slledujte můj blog aby vám neutekl nový článek.
Jaký máte názor na jejich prádlo vy ?









14 komentářů:

  1. Pradelko vypadá super :) Me osobně to tedy přijde velmi předražené, ale kdybych měla možnost a nebylo mi líto za to dat ty peníze, tak proč ne.. Proto tohle neoodsuzuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Mají občas docela velké slevy a podrsenka co normálně stojí kolem 1500 je třeba za 600 takže když se vyhledá správný termín, tak je to skoro stejné jako jiné podprsenky :) a kalhotky dělají v různých zvýhodněných setech

      Vymazat
    2. Vázně jo? Tak to jsem nevěděla, to by docela slo :) Nekdy si ty slevy asi trochu pohlídám.. :))

      Vymazat
    3. Určitě se koukej :) hlavně když mění kolekce tak to tak mají třeba z léta na zimu

      Vymazat
  2. Jejich prádlo je naprosto bezkonkurenční! :) A ceny bohužel taky no.. :D

    OdpovědětVymazat
  3. No snad se tím teď nikoho nedotknu, ale můj názor na prádlo Victoria's Secret není nijak dobrý. Měla jsem pár věcí a oproti těm, které si jinak kupuju (dopřávám si opravdu pěkné a kvalitní spodní prádlo) mi to připadalo spíš jako takové lacinější prádlo pro holky, co se spodním prádlem začínají víc "laškovat", ale chtějí si dopřát něco značkového. Připadá mi to spíš jako takový mainstreem. Jinak na pěkné spodní prádlo jsme si v rodině potrpěli vždy, už na základce mi maminka kupovala dražší a hlavně kvalitní kousky. Měla jsem sice třeba jen dvě nebo tři podprsenky, ale žádná nešla pod 600 Kč. Vždy mi kladla na srdce, že i když na tom budu finančně zle, tak za podprsenku si mám vždy připlatit, jinak skončím ve třiceti s kozama u kolen :D. A maminka měla pravdu, ve spodním prádle je ta cena opravdu znát. Jak jinak nevyznávám filosofii dražší=lepší, tak u spodního prádla a podprsenek obzvlášť to prostě platí.

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezký příklad :) já osobně si teda na to potrpím a ne jen kvůli značce ale když si vyzkouším třeba jiné podprsenky příjde mi, že proti těmto hrozně tlačí snad všude :) ale každý to máme jinak :)

      Vymazat
  4. No VS prádlo mi príde sakramentsky drahé, ale prádlo samo o sebe ani tak nie, v podstate len to poštovné je naozaj závratné. Veľmi sa mi od nich páčia plavky, to by som si naozaj teda vedela vybrať. Majú veľmi pekné kúsky, a na vzhľad a pohodlie si potrpím. Popravde však na cenu a značku až tak nie. Mám aj drahšie aj lacnejšie podprsenky, aj veľmi drahú, a pokiaľ tá podprsenka sedí a je z dobrého materiálu, tak na tej značke si skutočne nepotrpím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají někdy fakt velké slevy :) a ty kalotky se vyplatí v setu a nebo když je to větší objednávka třeba ve více lidech :)

      Vymazat
  5. Jeste jsem nezkousela, ale uz delsi dobu zvazuji mensi nakup. A ty podprsenky vypada naaadherne😍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je bez kostic a je strašně skvělá :) určitě vyzkoušej

      Vymazat
  6. Prádlo vypadá moc hezky. Od této značky jsem zatím nic nezkoušela, prádlo kupuju pouze kamenných obchodech a nevadí mi připlatit si. Už to tady zaznělo s podprsenkou. Moje nejsou nikdy levnější než 2000kč a výsledek opravdu stojí za to

    OdpovědětVymazat