První školní den

5:45 - Tak a je to tady ... Ne nebojte normálně takhle brzo nevstávám ale chtěla jsem mít všechno tak nějak v klidu a jet brzo abych měla dobrý místo a udělala si ten rok snadnější.
6:50 - Namalovaná, učesaná a jde se snídat ..
7:10 - Nasedám do auta a jedu, jsem nervózní protože nevím kde zaparkuju a nechci se ztrapnit tím, že tam budu někde parkovat sto let a nebo nabourám přesně před školou. Nakonec jsem musela parkovat na školním parkovišti, to nesmíme, ale nikdo mi nic neřekl.
7:30 - Jsem ve škole, všude plno nervózních prváků a já mezi nimi jako starý mazák proběhnu hned do třídy. Docela fajn pocit když víte, že už to tam znáte a nejste takhle ztracení.
8:00 - Příjde učitelka a ještě pár opozdilců. Pak příjde dlouhý proslov o tom, že už máme před sebou poslední rok a taky předčítání školního řádu, který nás už vůbec nebere.
9:00 - Místo nakupování sešitů, protože ty už mám jsem si šla spravit náladu a koupila jsem si aspoň dvě trika.
9:35 - Jdu na snídani s přáteli, ano dnes už druhá snídaně.
12:08 - Píšu pro Vás článek a jdu si aspoň naposled zrelaxovat dokud se neučíme, ale zítra, zítra už to začne no.
Ještě jdu dnes s přítelem na večeři, protože jsme zavedli tradici: prvozářijová večeře. No on má ale ještě měsíc volna, takže pro něj tenhle den prakticky nic neznamená.
Ještě jsem ukecala bráchu a nafotil můj dnešní look a snad vám nafotím i něco z večera.
Jak pro vás dopadl Váš první školní den ? Nezapomeňte na odběr aby vám neutekl další článek, ráda si přečtu i vaše blogy. Jo a fotky jsou focené až odpoledne ale říkám vám, ještě ráno jsem fakt měla krásný vlnitý vlasy.




6 komentářů:

  1. outfit je pěkný moc ti to sluší :) dvě snídaně za jeden den bych si taky nechala líbit, já většinou nestihnu ani jednu snídani :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já většinou také ne ale chtěla jsem si pořádně dopřát :)
      děkuju

      Vymazat
  2. Veľmi pekný outfit, šaty sú fakt skvelé! Mňa prvý deň ešte len čaká v pondelok a hrozne sa mi nechce ísť :(
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerala si fakt super!
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat