Maturantův rok - Speciál, jak jsem si vybírala šaty

Dnes konečně jsem si vybrala šaty na ples. Všechny ty prodavačky ačkoli byly opravdu milé, už mě musely vážně nesnášet, protože ačkoli na mě nandaly cokoliv, byla jsem nespokojená. Původně jsem si vybrala šaty, když jsem náhodně prohlížela instagram. Takže chápete, že jsem pak měla zkreslené představy a šaty se samozřejmě nedaly sehnat. No nakonec jsem prošla tři salóny a celej internet až jsem si vybrala. Rozhodla jsem se, že vám ukážu pár modelů abyste měli také představu. Ale mnou vybrané favority, vám zatím neukážu. Příští týden vyjde další článek pro Vás maturanty, ale tentokrát už o organizaci času. Sledujte můj blog ať vám nic neuteče.
1) salón Karolína
2) salón Orchidea
3) salón Maya



 



19 komentářů:

  1. Ty první tři jsou nádherné! Jinak já také pořád prohlížím nějaké šaty, takze si pristi rok nevyberu nebo budu hodne kritická :D Těším se na favority!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zjistila, že jsem hrozně světlá a budu muset do solárka ať chci nebo ne

      Vymazat
  2. Nádherné šaty! :) Nejvíce se mi líbí asi ty druhé.

    OdpovědětVymazat
  3. Och vždy keď vidím toto vyberanie šiat normlne by som sa rada vrátila do svojho maturitného ročníka! :) Všetky ti veľmi pristanú!! :)
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :) popravdě mám strach, že se mi za ty měsíce přestanou líbit, a budu pak zklamaná

      Vymazat
  4. Všechny jsou skvělý, neuměla bych si snad ani vybrat. Ale nejspíš ty druhé nebo poslední. Každopádně tobě sluší všechny.:)
    http://enisara.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty sú krásne princeznovské čo si si skúšala :) To poznám, že šaty na vešiaku môžu vyzerať pekne, ale keď si ich človek oblečie nie je s nimi spokojný. Uži si maturitný ročník :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  6. Osobne by som siahla po tých druhých šatách, lebo sú krásne krojené, veľmi sa mi páči tá fialová na sukni a najmä vyzeráš ako princezná :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou GA

    OdpovědětVymazat
  7. Aaa mne je to teraz divné, že takto pred rokom som to mala aj ja, veľmi rýchlo to utieklo. Najviac sa mi páčia posledné a predposledné šaty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tie šaty sú prekrásne :) Tiež sa trápim s podobným problémom, pretože si vôbec neviem vybrať šaty :) Tiež som si vyhliadla dokonalé šaty na internete, ale nikdy ich neviem zohnať :/

    http://ardnaxelaslife.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc
      Maturuješ letos ? nebo jen hledáš šaty ? :)

      Vymazat
  9. Boží šaty. Mě se líbí všecky ty světlé. Asi proto, že jsou takové princeznovské. A kdy uvidíme finální? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Finální v únoru :) ale možná to ještě změním :D jsem hrozná fakt ...

      Vymazat