OOTD

Včera jsem pro vás fotila jako divá, a víte co ? Zjistila jsem, že vůbec nejsem fotogenická! Fotila jsem fotky se svým přítelem, v rámci edici kterou bych chtěla vydat. Samozřejmě, že on tam vypadá skvěle, a já se tvářím jako kdybych se právě probudila. Krom toho jsem ale fotila dnešní outfit, díky bohu, že můj brácha umí fotit a tak tu mou nefotogeničnost zkoušel zakrýt.
Ráda kombinuju basic věci protože se dají nosit téměř kdykoliv. Sako jsem vytáhla po dlouhé době a ono si stejně moc nevyšlo protože hned začal ten letní pařák. Bílými kalhotami jsem si nebyla nikdy úplně jistá, ať už proto, že jsem nikdy neměla nohy jako barbie a nebo proto, že si je vždy někde ušpiním, ale nakonec mě chytli za ruku tyhle ve výprodeji v Mangu. Nejen, že mi seděli ale i proto, že materiál je tak strašně příjemný a protože byl výprodej, stáli mě jen 300Kč. Nakonec jsem vytáhla svou oblíbenou kabelku ( Michael Kors ) ale musím vám říct, že za to léto jsem zlenivěla a na nošení větších tašek už vůbec nejsem zvyklá.
A jak to máte vy, také dáváte velkým taškám v létě odpočinout ?
Nezapomeňte na odběr, ať vám neunikne nový článek.







2 komentáře:

  1. Náhodou, fotky jsou moc povedené :) Klidně jsi je mohla sem dát do většího formátu :)) Já hrozně ráda fotím a také sem myslela, že jsem fotogenická.. ALe poslední dobou si uvědomuju, že se nepodívám už ani do toho fotoaparátu, takže většina mých fotek je zezadu :D A selfiecek mám také minimálně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já jsem zjistila, že se hlavně stydím, takže většinou selfie vypadají líp, protože je fotím sama :D

      Vymazat