NILE BEADS

Delší dobu jsem koukala po náramcích tohoto stylu, ale nikdy jsem se neodhodlala k objednávce. Až do doby, kdy jsem náhodou viděla fotku jedné slečny, která si náramek objednala právě od Nile beads. Asi bych se na tu objednávku opět vykašlala ale jedno mě u nich zaujalo natolik, že jsem musela okamžitě náramek mít. Udělají vám totiž náramek na zakázku s jakýmkoliv nápisem a v jakémkoliv designu.
Tak moc mě náramky zaujaly, že jsem si nechala udělat rovnou tři. Jeden s nápisem SHY, který mi připomíná všechny mé sny a cíle. Říkám mu motivační náramek, který je i skvělým doplňkem pro každou příležitost. Další dva jsem nechala udělat s mým a přítelovo jménem. Na tyhle blbůstky a párové věci my prostě jsme.
Nejprve jsem se obávala neboť jsem si objednávala náramky rovnou z instagramu, kde jsem na ně narazila. Pak jsem ale zjistila, že jsem důvěru vložila do správných rukou. Přesně jsem popsala co bych chtěla a oni mi do hodiny poslali návrh hotových náramků. Tak milou domluvu jsem snad nikdy nezažila. Ačkoliv jsem mnohokrát změnila adresu, kam mají zásilku poslat a platbu jsem nemohla odeslat ihned, ochotně počkali a poslali mi balík dokonce dříve, abych ho stihla vyzvednout, než odjedu opět na cesty. Jejich návrhy si můžete prohlédnout na instagramu zde. Myslím, že jsem se do jejich tvorby tak zamilovala, že si brzy objednám další kousek.





12 komentářů:

  1. Krásné fotky :) Máš moc hezký blog

    OdpovědětVymazat
  2. Náramky vypadají hezky, já přemýšlím už delší dobu, že si takový vyrobím sama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si ho chtěla vyrobit ale bohužel nejdou sehnat písmenka samotná ale jen po více :) tak bych pak měla doma spoustu materiálu a nevyužila bych ho a jejich práce mě okouzlila :) Teď mají ale soutěž o náramek zdarma na facebookové stránce :) tak se kdyžtak koukni

      Vymazat
  3. Moc pěkné fotky ♥ Náramky mě opravdu zaujaly. www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ty náramky jsou opravdu krásné :)

    http://ladyvanilka.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. tiež mi priateľ takýto podobný náramok podaroval,ale bol z kovových goráliek a zhrdzavel :(
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší jsou podle mě asi vyloženě kamenné nebo sklo :)

      Vymazat