FOR2

Nevím proč ale můj přítel, ačkoli se o to vůbec nesnaží, má prostě přirozený vkus. Nechápu jak to dělá, vždy na sebe něco hodí a nakonec vypadá líp než já, když stojím hodinu před skříní a tři hodiny si dělám makeup. Takhle nějak vzniklo, že za poslední rok jsem si často kupovala podobné věci jako on. Ne, že bych ho kopírovala ale prostě a jednoduše se mi to líbilo a tak mi to objednal taky. Jak už jsem psala v jednom článku, jsme prostě na ty párové věci.
Proto mě napadla tato edice, kde bych vám chtěla pár našich párových kousků ukázat. První outfit je sice poskládaný z úplně basic kousků ale nebojte ještě se můžete těšit na další.Teda když přítele přemluvím k dalšímu focení. 
Příště už to snad i sehrajeme, a zapózujeme vám líp.
Co si mysíte vy o tom, když se nějaký pár obleče podobně? Líbí se vám to, nebo máte radši když si dva nelezou do stylu ? 
Nezapomeňte na odběr, aby vám neunikl další článek.






9 komentářů:

  1. great post :) Have a nice weekend :)

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo to vypadá suprově! Tesim se na další takový článek :) Jinak takové ty párové kombinace se mi moc líbí :) Botky jsou super :))

    OdpovědětVymazat
  3. Super článok ! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. jelikož já sama se oblikam spis na kluka a nebo jak mi teď každy cpe "HIPSTER", což je totální kec jelikož tenhle styl "HIPSTERA" mám už od mala a i na fotkách z dětství. Od mala hadrák :D tak u mě neni moc párové oblíkání problem :D často se s přítelem sladíme dost náhodou, ale taky cokoliv na sebe hodí je jak model a ja jak pytel brambor :/
    těšim se na další články!!

    OdpovědětVymazat
  5. jelikož já sama se oblikam spis na kluka a nebo jak mi teď každy cpe "HIPSTER", což je totální kec jelikož tenhle styl "HIPSTERA" mám už od mala a i na fotkách z dětství. Od mala hadrák :D tak u mě neni moc párové oblíkání problem :D často se s přítelem sladíme dost náhodou, ale taky cokoliv na sebe hodí je jak model a ja jak pytel brambor :/
    těšim se na další články!!

    OdpovědětVymazat