Co chci změnit do nového školního roku

Každý školní rok si říkám, že se začnu učit ale popravdě jen si to řeknu. No ale přecijen bych chtěla letos něco změnit nebo to aspoň zkusit. Přemýšela jsem nad tím dlouho a nakonec jsem škrtla tu známou větu "budu se učit" a změnila jí na věty, které jsou kroky k tomu být produktivnější a třeba se začít vážně učit nebo se zlepšit ..
1) Přestat zaspávat
Tohle nedokážu vysvětlit, ať se snažím jak se snažím, prostě a jednoduše zaspávám a radši běžím na autobus skoro v pyžamu než abych si udělala pohodové ráno.
2) Snídaně
To bych nazvala jako podbodem k tomu prvnímu... Zaspím, nestíhám - nesnídám.
3) Dávat pozor na hodině ?
Chce se mi spát, přemýšlím nad tím co budu dělat odpoledne a brouzdám kouty internetu. Ale nakonec buď nemám zápisky nebo nevím o co jde. ( Ne že bych byla až tak líný student ale znáte to, když se vám občas prostě fakt nechce psát nebo je zajímavější konverzace s kamarádkou ? ).
4) Chodit spát brzo 
Netřeba komentovat ...
5) Začít cvičit
Od prvího září bych velmi ráda udělala něco se svým životním stylem, chtěla bych jíst zdravěji, odvyknout si od sladkých limonád a prostě tak obecně známe to asi všichni. Krom toho bych ale chtěla začít cvičit, a jsem hrozně nadšená, že mi letos vyšel rozvrh tak, že to budu i stíhat. SNAD.

Abych své cíle zvládla, vymyslela jsem jich zatím jen pět, protože jak se říká: Jez slona po kouskách.
No a protože mě letos čeká maturita a příjmačky, tak se už vážně budu muset učit a to hned dvakrát, do školy a k maturitě ... Tak mi držte palce a já zatnu zuby a udělám vše pro to abych vám mohla napsat co nejdříve článek jak vše dodržuji. Určitě se můžete těšit na plno dalších článků, protože mám teď plno nápadů. Proto dejte odběr a nic vám neuteče.
A co chcete změnit vy v novém roce ?


16 komentářů:

  1. Tak to ti budu držet palce, ať své "předsevzetí" dodržíš. Maturitní ročník je největší lážo plážo, už se toho moc neučí a zkoušky jsou až v květnu. Mě začíná škola až za měsíc, protože už druhým rokem studuji VŠ.

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  2. A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)


    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  3. To je zajímavý nápad, si dat více předsevzetí, kterými se dopracuješ az k tomu pravidelnému učení ! :D Mam to podobně, taky to nechci flákat, cvičit, chodit dřív spát.. Budu ti moc drzet palce! :) Jinak odběr už jsem ti dala, tvoje články me moc zaujaly a tesim se na dalsi :))

    OdpovědětVymazat
  4. Super, ze si u mna komentovala :) zial tvoj odber nemám, ale ja som ti ho dala, stojí za to :) a páci sa mi strasne tvoja kabelka od MK!

    OdpovědětVymazat
  5. Takových předsevzetí jsem měla pokaždý mraky a dařilo se mi je plnit možná první týden :)
    quietus.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som si musela predsavzať predovšetkým ten spánok a to je aj môj najväčší problém keďže mám aktivity aj mimo školy. Dobré predsavzatia naozaj, aj to s udržaním pozornosti, hoci ja s tým problém nemám, je to dôležité. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Supr nápad předsevzetí vůči škole. Jako první bych měla mít - chodit do školy -
    a pak bych měla hlavně zapracovat na ty 1 :DDDD já jako se v tech pul 7 vzbudim... ale nejsem schopná vylezt :D a o to hůř když jsem s přítelem :D to je pořad ještě 5 minut já tě pak vzbudim :D noo a snidane taky problem :/ u mě je spis celkove problem jako nejak jíst :D pořádně :D "nemam" cas na jidlo :D vždycky je neco dulezitejsiho (kežbych na to aspon vypadala)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já si většinou dělám snídaně s sebou když už nic :D prostě před tou osmou nějak nemám chuť

      Vymazat