Sweet 18

Vždy jsem si myslela, že až mi bude 18 budu už prostě dospělá. Věkem možná jsem ale realita je jiná. Život se mi opravdu neobrátil vzhůru nohama, a nezodpovědná jsem pořád stejně. Ovšem je to velký věk, a každý od vás očekává především velkou oslavu, když už můžete pít. Já to ale pojala spíš jako den klidu, s mou rodinou a těmi opravdu nejbližšími.
Hned jak jsem vstala začala jsem přijímat všechny ty velké gratulace, a vyrazila na snídani s mým přítelem, jeho ségrou a mým bráškou, který slavil se mnou protože jsme dvojčata.
Poté jsem jela opět domů, kde jsem se začala pomalu připravovat na oběd v mé oblíbené restauraci, kde jsme měli rodinou oslavu. To byla nádhera, výborné jídlo a nikdo nikam nespěchal. Byla to zároveň oslava narozenin mých rodičů, kteří je měli jen kousek ode mě. A tak jsme zkrátka slavili ve velkém.




V předminulé článku jsem vám slíbila, že Vám ukážu co bylo v taštičce Pandora. A tak chci svůj slib splnit. 



Nádherné růže od mého přítele. 

2 komentáře:

  1. Také mě za pár dní čekají tyhle velké narozeniny, ale tyhle pocity mám také a už teď :D Každé mé narozeniny byly klidné, letos jsem se rozhodla, že to malinko změním, tak uvidíme. Jinak prožít narozeniny v rodinném klidu je krása, klid v duši :) Určitě to není nic špatného :))

    OdpovědětVymazat