Tipy na dárky pro holky

Tipy na dárky pro holky

Tak máme tady Vánoce, teda ještě ne ale skoro. Proto jsem si pro Vás připravila pár tipů na vánoční dárky, článek je teda věnovaný hlavně klukům, protože to budou tipy na vánoční dárky pro holky. Nebojte, zítra vyjdou ty pro kluky, a máte se na co těšit.
1) První tip je svíčka, poslední dobou je to docela trend a to hlavně s příchodem yankee candle, ale v dnešní době najdete i spousty jiných, zrovna tyto můžete zakoupit na notino.cz kde jsem narazila na obrouvský výběr.
2) Druhý tip je pro ty z vás, kteří už si třeba vyděláváte nebo chcete koupit dražší dárek, ano, je to batoh, a já na takových přímo ujíždím, tenhle je teda od Korse ale plno kožených nebo koženkových najdete i v různých obchodech. Spolu s ním bych chtěla připomenout tyto peněženky od Korse, protože ty všechny holky ( skoro všechny ). Být vámi, tak se ale na všechny podrobnosti raději vyptám než kupovat něco co si úplně ten komu to dáváte nepřál, je lepší koupit dárek o kterém ví ale udělá jí radost než koupit něco úplně naslepo.
3) Pokud už opravdu nemáte nápady, tak se třeba trochu odvažte, a kupte někomu něco super kýčovitého ale vánočního, někde jsem slyšela, že dárky jsou to, co by si člověk sám normálně nekoupil. Tak co řídíte se tím ?
4) Pandora, tohle je vážně trend a sen každé holky, jediné co vám k tomu řeknu je, že to je věc, kterou musí dát holce její kluk, protože je to skoro jako předčasnej snubák. Já jsem třeba brečela dojetím, když jsem ji od přítele dostala. Nádherný.
5) Paletka, to je takový dárek, ve kterém se okážete docela trefit, kosmetika se kupovat nedá, a jestli jste kluk, prostě nevíte co letí ani jaké odstíny holka potřebuje, ale pokud se trochu hrabete v jejích věcech nebo vám občas udělá radost a jdete do sephory, určitě víte u jaké kosmetiky se rozzáří. Takže není nic jednoduššího než jí koupit nějakou krásnou věc, která je od její oblíbené značky a dá se používat při kterékoliv pleti.
6) Victoria secret dělá úžasné věci a holky jsou z toho prostě hotové, takže ať koupíte cokoliv bude nadšená. Oblíbené jsou třeba mošničky na kosmetiku. Nebo sprchové gely, u toho se také skoro nedá udělat chyba, takže nebojte.
Máte už dárky ? Já ne, a to se tady snažím radit. Ale hned zítra to jdu napravovat a také vám postnu nový článek, tak se určitě nezapomeňte kouknout.



515 CZK - very.co.uk



4.050 CZK michael kors


Michael kors
3.060 CZK - michael kors


Victoria's secret
910 CZK - victoriassecret.com


pandora
2.660 CZK - pandora


too faced
1.240 CZK sephora


Victoria 's secret
330 CZK - Notino.cz


Yankee candle
380 CZK - Notino.cz

4 komentáře:

  1. Myslím si, že si vybrala tie najlepšie darčeky z najlepších. Sviečka je síce maličkosť, ale dokáže vytvoriť neskutočnú radosť. Rovnako aj vianočný svetrík či baťoh. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím si, že si vybrala tie najlepšie darčeky z najlepších. Sviečka je síce maličkosť, ale dokáže vytvoriť neskutočnú radosť. Rovnako aj vianočný svetrík či baťoh. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím si, že si vybrala tie najlepšie darčeky z najlepších. Sviečka je síce maličkosť, ale dokáže vytvoriť neskutočnú radosť. Rovnako aj vianočný svetrík či baťoh. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. in optimizing your exercise gains. In reality, many humans workout regularly with out ever achieving their bodybuilding http://musclegainfast.com/muscle-science/

    OdpovědětVymazat